Erman Özgür: Trabzonpor hak etti

Erman Özgür, Antalyaspor Trabzonspor maçını yorumladı

Erman Özgür: Trabzonpor hak etti
Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür, Fanatik Gazetesi'ndeki köşesinde Trabzonspor'u değerlendirdi. Bordo mavililerin Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Özgür,  ilk kıvılcımı Yusuf Yazıcı'nın çaktığını belirtti.

İşte Erman Özgür'ün yazısı;

Rakibini iyi analiz eden, top rakipteyken yakın savunan ve geri 4’lüsünün tamamı stoper özellikli olduğundan pozisyonunu hiç kaybetmeyen Antalyaspor ilk yarım saatte istediğini yapan taraftı. Trabzonspor’a hızlı oynama şansı vermedi, asla az oyuncuyla yakalanmadı. Hücumda ise Eto’o’nun servisleriyle arkadan gelen Danilo ve El Kabir’le etkili olmayı denediler ama savunmadaki kadar başarılı olamadılar. Buna karşılık Ndoye’yu kanatta Rodagella’yı önde birlikte oynatan Ersun Yanal organize olmaya 30. dakikadan sonra başladı. Olcay’ın çizgiye indiği anlarda Rodagella’ya kaleci Ferhat, Perreira’ya ise defans mani oldu. Takımlar duran toplarda da etkili olamayınca Avrupa biletini elde etmeye çalışan takımların kalitesine yakışmayan, sönük bir ilk yarı geride kaldı.

Müthiş bir başlangıç

İkinci yarıya Trabzonspor müthiş başladı. Savunma direncini kırabilmek adına yapılması gereken dikine pasları atmaya başlayan Yusuf Yazıcı, ilk kıvılcımını Rodagella’ya gönderdiği pasla çaktı. Rodagella’nın harika bitirişini ise Yusuf Yazıcı’nın kornerinde Ndoye’un asisti ve Uğur Demirok’un son vuruşu izledi. 2-0’dan sonra tepki vermeye çalışan Antalyaspor, etkili olduğu anlarda Uğur ve Durica’nın iyi oyunları sayesinde pozisyon bulamadı.

En iyi Rodallega...

Olcay’ın güzel pasını asiste çeviren Rodagella, 3. golü atınca maçın da kaderi belli oldu. İlk yarım saatte zorlanmasına rağmen özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasındaki coşkusuyla, hak ettiği bir maçı net bir skorla kazandı Bordo-Mavililer. Rodagella’nın geldiği günden itibaren en önemli katkıyı verdiği maçta Yusuf Yazıcı’nın asist ve kilit pası, Olcay’ın iyi oyunu göze battı. Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmek adına çok önemli bir engeli, aynı hedefi kovalayan rakibini deplasmanda yenerek geçti Trabzonspor. Son olarak Yaşar Kemal Uğurlu özellikle maç 2-0 iken kaleci Esteban’ın ceza sahası dışında elle aldığı pozisyonda yanlış karar vererek Antalyaspor’un oyuna ortak olma şansını zayıf da olsa bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler