Erman Özgür: Gecenin kazananı Trabzonspor!

Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Erman Özgür: Gecenin kazananı Trabzonspor!

Trabzonspor Süper Lig’in 3. Haftasında deplasmada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, verdiği mücadele ve kaleci Uğurcan’ın performansı herkesin beğenisini kazandı. Bir zamanlar Trabzonspor forması giyen spor yorumcusu Erman Özgür, gecenin kazananının Trabzonspor olduğunu söyledi.

Erman özgür Yazısında şu ifadelere yer verdi:

Fenerbahçe’nın hızlı başlangıcının sihirli oyuncuları Emre, Kruse ve Tolga’ydı. Hem topa sahip olan hem de dikine oyun için çabuk düşünen Fenerbahçeli oyuncular 15 dakikada 2 kez Uğurcan ile baş başa kaldılar. Golü ise ilk haftaların suskunları Rodriques-Kruse işbirliği ile buldular. Bu golle kendine gelen Trabzonspor şoku çabuk atlattı. Topu Sörloth ile yerden buluşturmayı başardığı bir atağın sonunu Ekuban’ın kafası ile getirirken hem skor hem de topa sahip olma konusunda dengeyi sağlamıştı. Fenerbahçe’nin pozisyon sayısının fazlalığına rağmen ilk yarıda iki taraf da öne geçebilirdi. Fenerbahçe forvetleri ile Uğurcan’ın düellosu devre başında da devam etti. Muriç ve Kruse kaleciye, Rodriques direğe takıldı. Trabzonspor bu ataklara zaman zaman karşılık verdi ancak Avrupa kupası yorgunluğu su yüzüne çıktı. Yine de Nwakaeme ve Sosa ile fırsat bulmayı başardılar. Fakat onların karşısında da Altay vardı.Gecenin sorusuBeraberlik kim için kazanç? Kadrosu kısıtlı Trabzonspor’un 2 gün önce neredeyse aynı kadro ile Avrupa kupası maçı oynadığı ve verdiği pozisyon sayısı düşünüldüğünde gecenin kazananı Trabzon oldu.Maçın starıTrabzonspor altyapısının Türk futboluna hediyesi Uğurcan sayesinde milli takım 10 sene kaleci sorunu yaşamaz. Harika refleksler, doğru yer tutma ve soğukkanlı duruşu ile maçın yıldızı, puanın kahramanıydı.Maçın olayıFenerbahçe forvet hattının bitiricilik konusundaki sıkıntısı bol pozisyona rağmen kaçan 2 puanın en önemli sebebiydi.Kısa mesajAltay, Fenerbahçe kalesine gittikçe daha fazla ısınıyor. Özellikle karşı karşıyalardaki başarısı ve uzun süre top gelmediği anlarda oyunda konsantre kalabilmesi dikkat çekiciydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor