Erkan'ın sözleri Fenerbahçe'de kriz yarattı

Fenerbhaçe'nin Erkan Zengin'in, "M'bia Nani ve Van Persie'den 10 kat daha fazla katkı yaptı" şeklindeki sözlerine karşı, kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklama sıkıntı yarattı. Aziz Yıldırım'ın bile "bize gelemedi diye kompleks yaptı" sözlerini

Erkan'ın sözleri Fenerbahçe'de kriz yarattı

Fenerbhaçe'nin Erkan Zengin'in, "M'bia Nani ve Van Persie'den 10 kat daha fazla katkı yaptı" şeklindeki sözlerine karşı, kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklama sıkıntı yarattı.

Aziz Yıldırım'ın bile "bize gelemedi diye kompleks yaptı" sözlerini görev addeden site çalışanlarının yaptığı açıklama kulüp içinde küçük bir krize neden oldu.

DOĞRU OKUNSAYDI

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin arasının zaten limoni olduğu bir dönemde bir futbolcuya koskoca kulüğbün resmi sitesinden cevap verilmesine bazı yöneticiler tepki gösterdi.

Fenerbaheç'nin iletişim ağının en tepesindeki İhsan Topaloğlu'nun ise "Bari Erkan'ın sözleri doğru okunsaydı da ona göre cevap verilseydi" diyerek yapılanı eleştirdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor