Erkan'dan şampiyonluk yorumu

Trabzonsporlu Erkan Zengin, İsveç basınına Euro 2016 gruplarını değerlendirdi. İsveç olarak zor gruba düştüklerini söyleyen tecrübeli futbolcu grupta lider olarak çıkacaklarını iddia etti. Yetenekli futbolcu Trabzonspor’un şampiyonluk şansını da değerlend

Erkan'dan şampiyonluk yorumu
Trabzonsporlu Erkan Zengin, İsveç basınına Euro 2016 gruplarını değerlendirdi. İsveç olarak zor gruba düştüklerini söyleyen tecrübeli futbolcu grupta lider olarak çıkacaklarını iddia etti. Yetenekli futbolcu Trabzonspor’un şampiyonluk şansını da değerlendirdi.
 
Zengin, “Biz grubu birinci bitiririz. Belçika ikinci, İrlanda üçüncü ve İtalya sonuncu olur. İtalya dördüncü olarak bunu hissediyorum. İrlanda’nın gruptaki en zor takım olacağını düşünüyorum.
 
Trabzonspor’un durumu hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Zengin, “Hafta boyunca karnımda ağrı vardı. Bu yüzden Rizespor maçında oyuna sonradan girdim.” diye konuştu.
 
Erkan Zengin şampiyon kim olacak sorusuna ise, “Açıkça söylemem gerekirse biz şampiyonluktan oldukça uzağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler