Erkan’dan mesaj var

Geçen sezonun devre arasında yoğun çabaların ardından transfer edilen, ancak beklentilerin uzağında kalan Erkan Zengin, yeni dönem öncesinde çok iddialı. Hocasıyla tatil döneminde de görüşen deneyimli futbolcunun, “Hem siz hem de Trabzonspor Yönetimi arka

Erkan’dan mesaj var

Geçen sezonun devre arasında yoğun çabaların ardından transfer edilen, ancak beklentilerin uzağında kalan Erkan Zengin, yeni dönem öncesinde çok iddialı. Hocasıyla tatil döneminde de görüşen deneyimli futbolcunun, “Hem siz hem de Trabzonspor Yönetimi arkamda durdu. 

Taraftar tepkileri de normal. Çünkü kendi performansımın altında kaldım. Ancak göreceksiniz, yeni sezonda bambaşka bir Erkan Zengin olacak, bana güvenmeye devam edin. Takımın yeni transferi olacağım” iddialarıyla Ersun Yanal’ın yüzünü güldürdüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler