Erkan'dan İbrahimovic açıklaması! "Belki..."

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Erkan Zengin ilginç bir açıklamada bulundu.Dünya yıldızı vatandaşı İbrahimovic'in Trabzonspor'a gelip gelemeyeceği konusunda kendisine sorulan soruya yanıt veren Erkan Zengi

Erkan'dan İbrahimovic açıklaması! "Belki..."

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Erkan Zengin ilginç bir açıklamada bulundu.

Dünya yıldızı vatandaşı İbrahimovic'in Trabzonspor'a gelip gelemeyeceği konusunda kendisine sorulan soruya yanıt veren Erkan Zengin, yıldız futbolcunun Trabzon'a gelebileceğini ima etti.

Zlatan çok iyi arkadaşım diyen Erkan " Sık sık konuşuyoruz ama neredeyse konu hiç futbol olmuyor. illi takımda da öyle konu genellikle futbolun dışında oluyor. Transfere gelince bu işler kısmet. Sonuçta artık 33 yaşına geldi. Belki de iki sene sonra futbolu bırakmadan burada olur, belki de biz beraber başka bir yerde beraber oluruz." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor