Erkan Zengin'den flaş açıklama!

Trabzonspor'da Osmanlıspor maçı sonrasında soyunma odasında yaşanan Erkan Zengin-Mehmet Ekici kavgasında yeni bir sayfa açıldı. Erkan Zengin, yazılı bir açıklama yayınlayarak Mehmet Ekici'den özür dilerken, yakın çevresine olay nedeniyle kırgın olduğunu s

Erkan Zengin'den flaş açıklama!
Trabzonspor'da Osmanlıspor maçı sonrasında soyunma odasında yaşanan Erkan Zengin-Mehmet Ekici kavgasında yeni bir sayfa açıldı. Erkan Zengin, yazılı bir açıklama yayınlayarak Mehmet Ekici'den özür dilerken, yakın çevresine olay nedeniyle kırgın olduğunu söyleyen Mehmet'in alacağı tavır merakla bekleniyor.
 
Trabzonspor'un 3-1 mağlup olduğu Osmanlıspor maçı sonrasında soyunma odasında Mehmet Ekici ile tartışan Erkan Zengin'in, takım arkadaşını tartakladığı hatta yumruk attığı iddia edilmişti. Bu olayın ardından antrenmanlara çıkmayan Mehmet Ekici'nin, sakatlık nedeniyle 3 hafta takımdan uzak kalacağı açıklandı. Erkan Zengin'in de İsveç milli takım kampına gitmesi nedeniyle olayın soğumaya başladığı sanılırken, Mehmet Ekici'nin babasını Türkiye'ye çağırdığı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile konu hakkında görüşme yapacağı söylentileri bordo-mavili camiaya bomba gibi düştü. Mehmet Ekici'nin, olayın ardından Erkan Zengin'e herhangi bir ceza verilmemesi nedeniyle kırgın olduğu, kulübün kendisine sahip çıkmadığını yakın çevresine ifade ettiği belirtildi.x
 
"KARDEŞİM" DEDİ, ÖZÜR DİLEDİ
 
Milli takım kampından dönen Erkan Zengin, Sportif Direktör Süleyman hurma ile yaptığı görüşmenin ardından Mehmet Ekici'den özer dileyen yazılı bir açıklama yayınladı. Trabzonspor Kulübü internet sitesinden yayınlanan açıklamada, Erkan Zengin şu ifadeleri kullandı:
"Osmanlıspor maçı sonrası üzücü ve onur kırıcı bir mağlubiyetin de etkisiyle soyunma odasında takım arkadaşım ve kardeşim Mehmet Ekici ile aramızda tatsız bir olay yaşanmıştır. Yaşanan bu olaydaki tavrımdan dolayı ne denli üzgün ve pişman olduğumu, bu durumu telafi etmek için her şeye hazır olduğumu arkadaşlarıma, hocama, sportif direktörüme ve sayın başkanıma ilettim. Şimdi bir kez daha kamuoyuna beyan ediyorum ki; yaşanmasını hiçbir zaman istemediğim ve büyük bir üzüntü duyduğum bu olay sonrası takım arkadaşım Mehmet Ekici'den özür dilerim."
 
EKİCİ'NİN TAVRI BEKLENİYOR
 
Erkan Zengin'in bu açıklamasının ardından Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın iki oyuncuyu bu akşamki antrenman öncesinde bir araya getireceği öğrenildi. Mehmet Ekici'nin Erkan'ın özer dilemesinin ardından alacağı tavır ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler