"Erkan Zengin değil Mehmet Ekici gönderilmeliydi!"

Mehmet Ekici için olay tespit. Bordo mavililerin eski hocasının yönetime 1 yıl önce "gönderilsin" dediği ortaya çıktı

"Erkan Zengin değil Mehmet Ekici gönderilmeliydi!"
HABER61 SPOR SERVİSİ ÖZEL

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici gündemden düşmezken  geçen yıl yaşanan çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu Haber61’e yaptığı açıklamada görevdeyken Mehmet Ekici’nin gönderilmesi gerektiğini yönetime ilettiğini söyledi.  O dönem takımda huzur operasyonu yapmak isteyen Başkan Muharrem Usta ve yönetimini uyardığını söyleyen Tekelioğlu “ Sözlü şekilde Mehmet’in takım içerisinde huzursuzluk yarattığını yönetime ilettim.  Erkan Zengin ile yaşadığı kavga sonrasında ikisini barıştırmaya çalıştım. Ancak Mehmet’in davranışları hep aykırıydı. Kamuoyu Erkan’ı suçluyordu sanki o haksız gibi. Bizim Erkan’a destek vermemiz gerekiyordu. Ben yapılması gerekeni yönetime söyledim huzur operasyonu yapılacaksa Mehmet’ten başlanmalı diye. Erkan’ın yerine gitmesi gereken oydu. “ dedi.

Tekelioğlu Mehmet’in yeni sözleşme imzalamaması hakkında ise “ Ben iyi niyetiyim diyor Mehmet madem iyi niyetlisin neden imza atmıyorsun.  Bu Aurelio’dan başlayan bir gelenek haline geldi. Mehmet sezon sonuna kadar kadro dışı kalmadan oynayayım sonra da elimi kolumu sallayarak gideyim istiyor. Böyle bir şey olamaz”ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler