Ergin Keleş'ten Yusuf Yazıcı'ya: "Gurur duyduk..."

Eski Trabzonsporlu futbolcu Ergin Keleş, Yusuf Yazıcı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ergin Keleş'ten Yusuf Yazıcı'ya: "Gurur duyduk..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Türk futboluna kazandırdığı deneyimli isimlerden Ergin Keleş, Yusuf Yazıcı'nın Avrupa'ya gitme isteğini değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından eski bir Trabzonsporlu olarak açıklamalar yapan Keleş, "Trabzon’da doğmuş ve futbolu Trabzonspor’la sevmiş her çocuğun hayalidir bordo-mavi formayı giymek. Yusuf bu hayali gerçekleştirmiş ve çok da güzel işler yaptığı takımından ayrılma kararı almış. Daha büyük hayaller ve hedefler için çok doğru bir adım. Bazı sığ soru ve yetersiz eleştirilerde bulunanlar sanırım ülke futbolunun kalitesinden, marka değerinden haberdar değiller. Fransa Ligi Yusuf’un sahip olduğu potansiyelin karşılığını görebileceği bir yer. Daha önce Şampiyonlar Ligi oynamamış bir oyuncu için müthiş bir fırsat...Futbola Trabzonspor’da başlamış ve sonrasında gururla Trabzonspor forması giymiş bir ağabeyi olarak Yusuf Yazıcı kardeşimi tebrik ediyorum. Çok güzel çok akıllı bir adım attı. Yolu, şansı açık olsun. Gurur duyduk. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor