Erdoğan TS formasını kendisine almamış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulüne Trabzonspor'u temsilen katılan Bosingwa çıkışta hemen ailesini aradı Süper Lig kaptanları önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzuruna çıkarken içlerinden birinin yaşadığı duygular herkesten farklıydı… G.Ante

Erdoğan TS formasını kendisine almamış!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulüne Trabzonspor'u temsilen katılan Bosingwa çıkışta hemen ailesini aradı
 
Süper Lig kaptanları önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzuruna çıkarken içlerinden birinin yaşadığı duygular herkesten farklıydı… G.Antep kaptanı El Yasa, Türk statüsünde forma giydiği için Trabzonspor'un Kongo asıllı Portekizli yıldızı Jose Bosingwa kabulün tek yabancı ismi olarak ön plana çıktı. Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'ndeki kabulde ilk söz hakkı da Bosingwa'ya verildi.
 
Bordo-mavili futbolcu, kabulden çıkar çıkmaz ilk olarak ailesini aradı ve yaşadığı duyguları dile getirdi. Heyecanını gizleyemeyen Bosingwa, "Trabzonspor, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın takım kaptanları ile yaptığı toplantıya beni gönderdi. Benim için gerçekten çok gurur verici bir durumdu. Toplantıda ilk sözü bana verdiler. Gerçekten heyecan vericiydi" dedi.
 
"GÜZEL BİR ANI OLARAK HEP HATIRLAYACAĞIM"
 
Kariyerinde büyük takımlarda, çok zorlu ve özel maçlara çıktığını ancak bu toplantının tüm kariyerine bedel olduğunu belirten Portekizli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı bana ismimle hitap etti. Türkiye'de futbol oynayan bir yabancı olarak hissettiklerimi, yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım. Beni dikkatlice dinledi. Yaşadıklarımı hayatım boyuncu unutmayacağım. Hep güzel bir anı olarak hatırlayacağım."
 
"BENİM TORUN DA TRABZONSPORLU"
 
Bosingwa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kabulün ardından daha önce imzaladığı 3 numaralı formasını hediye etti. Erdoğan'ın Portekizli futbolcuya, "Benim torunum da Trabzonspor taraftarı. Bu forma onun için güzel bir hediye olacak" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler