Erdoğan Trabzonspor'a ne sözü verdi?

Trabzonspor’da beklenen buluşma önceki gün yaşanmış, Başkan Muharrem Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Ankara’daki görüşme çok sıcak bir havada geçerken, o temasların detayları da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Cumhu

Erdoğan Trabzonspor'a ne sözü verdi?
Trabzonspor’da beklenen buluşma önceki gün yaşanmış, Başkan Muharrem Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Ankara’daki görüşme çok sıcak bir havada geçerken, o temasların detayları da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, kamuoyuna sadece, “Stat konusu konuşuldu, futbolun genel sıkıntıları masaya yatırıldı” bilgilerini verirken, perde arkasında detayların paylaşıldığı öğrenildi.
 
‘50. yıl için önemli’
 
Usta’nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına nezaket ziyareti için gittiği, görüşmedeki en önemli konunun ise Trabzonspor’un geleceği olarak kabul edilen Akyazı Tesisleri olduğu ifade edildi. Bordo-Mavili ekibin patronunun, tesislerle ilgili olarak son durumu aktardığı ve “Yeni sezonda yeni stadımızda olmayı arzu ediyoruz. Çünkü artık Avni Aker bizim ihtiyaçlarımızı yerine getiremiyor. Trabzonspor’un 50. yaşında yeni stadında olması için biraz hızlanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandığı dile getirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler