Erce Kardeşler: Biz beceremedik

Erce Kardeşler maç öncesinde açıklamalarda bulundu

Erce Kardeşler: Biz beceremedik

Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor'un Kayserispor ile karşılaşacağı maç öncesinde bordo mavililerin kalecilerinden Erce Kardeşler açıklamalarda bulundu

Erce Kardeşler şöyle konuştu;

Bu sezon pandemiden dolayı 3 devreli bir sezon oldu. İlk ve ikinci devre bizim için çok iyiydi. İstediğimiz sonuçları aldık. Pandemiye de lider girdik. Ama Alanya maçından sorna bir düşüş başladı. Şampiyonluk stresi mi, sezon çok uzadı ondan mı bilemiyorum. Bir yerden sonra idman bile yapamaz hale gelebiliyorsunuz. Mazeret değil belki de biz beceremedik. Burada en büyük suçlu biziz. İnsanların bize kızması normal. Kupanın bir kulbunu tutmuşken bırakmamamız gerekirdi. Öncelikle burada kazanıp 2. olmak ve sonrada çarşamba günü kupayı kazanarak bize kızgın olan taraftarlarımıza, camiamıza başkanımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. Tabi iki kupa arasında büyük fark var. Ama en azından Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyorum.

Kırılma maçı olarak Alanyaspor maçını görüyorum. O golü yemeseydik ya da ben yemeseydim daha farklı olurdu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor