En fazla puan kazandıran üç oyuncu Trabzonspor’da

Süper Lig’de takımına en fazla puan kazandıran 3 oyuncu Trabzonspor’da.

En fazla puan kazandıran üç oyuncu Trabzonspor’da

Spor Toto Süper Lig’de attıkları gollerle takımına en fazla puan kazandıran 3 oyuncu Trabzonspor forması giyiyor.

Bordo mavililer 06.03.2022 Pazar günü saat 19:00’da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Müsabaka öncesinde Trabzonspor forması giyen 3 isim dikkat çekiyor.

Ligde attıkları gollerle takımlarına en fazla puan kazandıran 3 isim Edin Visca, Anthony Nwakaeme ve Anastasios Bakasetas oldu. Visca takımına 21 puanlık katkı yaparken, Nwakaeme 20 ve Bakasetas 17 puanlık katkıda bulundu.

Devre arası transfer döneminde bordo mavili takıma dahil olan Edin Visca, çıktığı 7 karşılaşmada 5 gol kaydederken, son 5 maçta 5 gol kaydetti. 

Bordo mavililerin Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme ise bu sezon ligde çıktığı 21 maçta 9 kaydederken son iki maçta ise 3 gol kaydetme başarısı gösterdi. Nwakaeme, Süper Lig’de toplam 11 maçta 37 gol kaydetti. 

Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas ise bu sezon ligde çıktığı 24 karşılaşmada 8 kez fileleri havalandırdı. Bakasetas ligde son golünü, 23. Haftada deplasmanda oynanan Galatasaray maçında kaydetmişti. 

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor