En çok Trabzonspor'un hakkı yenildi

Kulüpler Birliği'nin önceki gün gerçekleştirilen toplantısına hakem hataları konusu damgasını vururken, zirvede Trabzonspor'a destek geldi.   Toplantıda, Trabzonspor ve Kasımpaşa temsilcileri, hakem hatalarından en çok kendi canlarının yandığını söyledi.

En çok Trabzonspor'un hakkı yenildi
Kulüpler Birliği'nin önceki gün gerçekleştirilen toplantısına hakem hataları konusu damgasını vururken, zirvede Trabzonspor'a destek geldi.
 
Toplantıda, Trabzonspor ve Kasımpaşa temsilcileri, hakem hatalarından en çok kendi canlarının yandığını söyledi. Diğer kulüp başkanları da özellikle bordo- mavililerin birçok maçta hakkının yendiğini vurgulayarak Trabzonspor yönetimine bu konuda hak verdiklerini belirttiler. Yapılan görüşmelerde, Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında hakem hatalarının önüne geçilmesi için gerekli adımların atılması ve kulüp yöneticilerinin de bu konuda daha sağduyulu davranması yönünde karar alındı.
 
1 BEŞİKTAŞ-TRABZON
 
Durmayan topla serbest atış kullanan Beşiktaş, devamındaki pozisyonu gol yapmıştı. Ardından pozisyon çok tartışılmıştı.
 
2 TRABZON-G.SARAY
 
Galatasaray maçında Denayer ceza alanı içinde topu eliyle kesti. Oyuncuların penaltı itirazlarına hakem Cüneyt Çakır devam kararı vermişti.
 
3 TRABZON-KONYA
 
Ceza alanı dışında yerde kalan Konyasporlu futbolcuyu ceza sahası içinde olarak değerlendiren hakemler tartışmalı kararla penaltıya hükmetmişti.
 
4 TRABZON-KONYA
 
Konyaspor maçında Piero'ya göre 23 santim ofsayt olan Traore hakemin gözünden kaçınca atak golle sonuçlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor