Ekuban ve Mikel sahaya iniyor!

Afrika Uluslar Kupası'nda Son 16 Turu heyecanı başlıyor.

Ekuban ve Mikel sahaya iniyor!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Afrika Uluslar Kupası'nda Son 16 Turu heyecanı yaşanırken, Bordo-Mavili gözü de yeni transfer John Obi Mikel ve Caleb Ekuban'da olacak. Trabzonspor'da ilk etap kamp çalışmaları Trabzon'da başlarken, bu oyuncuların final yolunda ilerlemesi halinde kullanacakları izinde göz önüne alındığında ikinci etap kamp çalışmalarını da kaçırabilme durumu oluşabilir.

Peki Ekuban ve Mikel'in maçları ne zaman?

Mısır'da düzenlenen turnuvada Gana adına mücade eden Caleb Ekuban, grup maçlarında fazla forma şansı bulamasa da, takımı ile son 16 turu heyecanı yaşıyor. Ekuban'lı Gana Milli Takımı, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 22:00'da Tunus ile karşı karşıya gelecek.

Bordo-Mavili tarftarların bir diğer merak ettiği isim ise şüphesiz yeni transfer John Obi Mikel... Kaptan Mikel'li Nijerya yarın saat 19:00'da Kamerun ile karşı karşıya gelecek.

İşte son 16 Turu fikstürü:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler