Ekuban varsa sorun yok

Trabzonspor'da Ekuban'ın performansı sevindiriyor.

Ekuban varsa sorun yok

Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup etti. Fırtına’ya galibiyeti getiren goller Nwakaeme ve Ekuban’dan geldi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray mağlubiyetiyle Abdullah Avcı yönetiminde ilk yenilgisini tadan Trabzonspor, bu galibiyetle yeniden çıkışa geçti. 

Trabzonspor'da Ekuban dertlere derman olmaya devam ediyor. Önceki hafta Galatasaray derbisinde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ekuban, Karagümrük karşısında başarılı bir performans sergiledi.

89 dakika sahada kalıp bir gol atan ve bir golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Ganalı forvet, maçın yıldızı seçildi.

Ligde çıktığı son 5 karşılaşmada 3 kez ağları sarsan ve toplam 4 gole ulaşan 26 yaşındaki yıldız, Trabzonspor'un en etkili hücum gücü oldu.

Karadeniz devi, bu sezon Ekuban'ın gol attığı Erzurumspor, Ç.Rizespor ve Karagümrük maçlarını kazanırken, DG Sivasspor ile 1-1 kalmıştı. Fırtına bu periyotta 10 puan topladı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ekuban'ın yıllık ücretinde iyileştirme yapılırken, bordo-mavili futbolseverler sözleşmesinin de uzatılması gerektiğini belirtiyorlar.

Ekuban'ın sözleşmesi Haziran 2022 yılında sona eriyor.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor