Ekuban pes etmiyor!

Trabzonspor'un yıldızı Caleb Ekuban pes etmiyor.

Ekuban pes etmiyor!

Sezona müthiş başlayan Trabzonspor'un yıldızı Caleb Ekuban, son performansıyla da geçen sezonu geçti, kalitesini gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi eleme mücadelelerinde Sparta Prag karşısında 1 gol, 1 asist, AEK sınavlarında ise 3 golle oynayarak sezona harika başlayan Caleb Ekuban’ın, ligin 4. haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde sol ayak tarak kemiği kırılmıştı.

3 ay formasından uzak kalan Ganalı yıldız sahalara çok daha güçlü döndü. Kendisini rekabete hazırlayan 26 yaşındaki futbolcu, 6 maçta kısa kısa süreler aldı. Bu süreçte pes etmeyen başarılı oyuncu, ligde çıktığı son 6 sınavda 2 gol, 3 asistle, 5 gole direkt katkıda bulundu.

14 gole katkı yaptı

Ekuban bu istatistiklerle şimdiden geride bıraktığımız sezondan daha iyi bir performans ortaya koydu. Geçen sezon 36 maçta 8 kez ağları sarsan ve 3 de gol pası veren tecrübeli oyuncu, bu sezon 25 mücadelede 8 gol, 6 asistle oynadı. Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Bilal Başacıkoğlu ve Yusuf Sarı ile kanatlarda rekabete giren Ganalı futbolcu, performansıyla da formayı Hüseyin Çimşir’den almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler