Ekuban: Önemli olan Avrupa ligi’ne kalabilmekti

Trabzonspor, AEK’e 2-0 yenilmesine rağmen ilk maçta aldığı 3-1’lik skorun avantajını kullanarak Avrupa Ligi’nde gruplara kaldı.

Ekuban: Önemli olan Avrupa ligi’ne kalabilmekti

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor sahasında ağırladığı AEK’e mağlup olmasına rağmen gruplara kaldı.Yunanistan’da alınan 3-1’lik galibiyetin avantajını kullanan Trabzonspor tur sevincini yaşadı.

Bordo mavililerin yıldız ismi Ekuban karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

Zor bir maçtı diyen Ekuban “Zor bir maçtı bizim için ama öneli olan şey tur atlayabilmekti. 2-0 lık bir mağlubiyetten sonra bile tur atlayabiliyorsak tabiki umut verici bir durum. Avrupa liginde oynamak bizim için önemliydi.” Dedi

İlk yarının sonunda durum değerlendirmesi yaptıklarını söyleyen Ekuban “İlk yarının sonunda arkadaşlarımızla hatalarımızı konuştuk. Bu maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Kolay da değildi neredeyse 8 maç oldu 3-4 haftalık bir süreç içerisinde. Hepsini kaldırabilmemiz kolay değil. Bizim için Avrupa ligi içinde olmak önemliydi. Bunu başardık.” İfadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma sorulan Ekuban “ Bu Maçlar herkesin beklediği önemli maçlar. Biz dinlenip o maça hazırlanacağız ve her zaman olduğu gibi %100’müzü vereceğiz o maçta da.”

Taraftarın gol sözü istediği hatırlatılması üzerine “Futbolda hiçbir şeye söz veremezsiniz ama elimden gelen her şeyi vereceğime söz verebilirim. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor