Ekuban gol attı Leeds taraftarı çıldırdı

Ekuban gol atınca Leeds taraftarları kulüplerini mesaj yağmuruna tuttu

Ekuban gol attı Leeds taraftarı çıldırdı

Trabzonspor'un Galatasaray karşısındaki galibiyetine ve Caleb Ekuban’ın son dakikada gol atmasına Bordo-Mavili taraftarlardan çok Leeds taraftarı sevindi. Sarı-Kırmızılı ekibin UEFA Kupası şampiyonluğunda elediği Leeds United taraftarları, Ekuban’ı ulusal kahraman ilan etti. İngiliz kulübünü mesaja yağmuruna tutan taraftarlar, “Ekuban’la ömür boyu sözleşme yapılsın. Bir de heykeli dikilsin” önerisinde bulundular. 
 
SATIN ALMA OPSİYONU 1 MİLYON
 
Trabzonspor İngiliz ekibi Leeds United’dan 1 yıllığına kiraladığı Caleb Ansah Ekuban’a bu sezon 345 bin euro garanti ücret ödeyecek. Sezon sonunda Karadeniz ekibi oyuncuyu satın alırsa 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu durumda Caleb Ansah Ekuban’ın anlaşma gereği sözleşmesi de 2022’ye kadar uzatılacak ve yeni dönem için sezonluk 750 bin euro garanti ücret ödenecek. 
 
(Akşam)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler