Eksikler Trabzonspor'u korkutuyor!

Trabzonspor’da kritik Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı eksik oyuncuların yokluğunu doldurmanın hesaplarını yapıyor. Ligde erteleme maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Bosingwa, Akakpo ve Aykut Demir derb

Eksikler Trabzonspor'u korkutuyor!

Trabzonspor’da kritik Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı eksik oyuncuların yokluğunu doldurmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde erteleme maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Bosingwa, Akakpo ve Aykut Demir derbide forma giyemeyecek. Devre arası transferinin son günlerinde transfer edilen Bosingwa ve Akakpo Trabzon’da yağan yoğun kar yağışı nedeni ile ertelenen Beşiktaş maçından sonra takıma katıldıkları için bu önemli derbide takımlarını yalnız bırakacak.

Ligde oynanan Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ve karşılaşmanın hakemine soyunma odası koridorlarında hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza alan Aykut Demir Beşiktaş maçında forma giyemeyecek bir diğer isim olacak.

Bordo-Mavili takımda sakatlıkları süren kaleci Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici ve Güray Vural’da Salı günü oynanacak olan derbide takımdaki yerlerini alamayacak diğer isimler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor