Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sözleri

Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili olarak konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sözleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Olimpik Kent İstanbul Tematik Sunumu’nda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylı karşılaşmaya ilişkin konulan İmamoğlu, siyasetin sporun her alanına müdahale ettiğini söyledi. İmamoğlu, “Spor, partiler ve siyaset üstüdür. Sporu siyasetten tamamen temizleyelim” diye konuştu.

İstanbul‘da görevde oldukları beş yıl içerisinde spor alanında hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren İmamoğlu, “Çocuklara ve gençlere en önemli kentli haklarından biri olan spor hakkını vermek ve İstanbul’u olimpik ve paralimpik sporların kenti yapmak için çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kısa dönemli ilk hedeflerinin Avrupa Oyunları’na ev sahipliği yapmak olduğunu da açıklayan İmamoğlu, “Gerekli girişimlerimizi son hızıyla sürdürüyoruz. 2027 Avrupa Oyunları’nın ilk imzasını kısa zaman içinde atacağız ve bunun müjdesini de size vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler