Ekim ayında spor gündeminin en çok konuşulanları!

Medya Takip Merkezi'nin verilerine göre spor gündeminde öne çıkanlar belirlendi.

Ekim ayında spor gündeminin en çok konuşulanları!

Medya Takip Merkezi'nin Ekim ayında spor gündeminde en çok konuşulanları belirledi. Peki Trabzonspor medyada ne kadar konuşuldu? 

Trabzonspor'da Burak Yılmaz gündemden düşmedi.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, gerek transfer döneminde adının diğer kulüplerle anılması gerekse alacakları için TFF'ye başvuru yapması sebebiyle bu ayın en gündemdeki isimlerinden oldu. Diğer yandan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında Kulüpler Birliği'nin aldığı yerli oyuncuların sözleşmelerinin Türk Lirası'na çevrilmesi kararı ile birlikte yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Burak’ın, yeni düzenleme ile 5 milyon 300 bin TL’lik alacağından feragat edeceği öğrenildi. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu ayrıca 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından çok konuşulan açıklamalar yaptı. Mücadele ile ilgili konuşan Yılmaz, hakem kararlarını eleştirirken, Arda Turan’a destek mesajı vermeyi de ihmal etmedi. Yapılan medya araştırmasına göre Burak Yılmaz, geçtiğimiz ay 11 bin 252 haberle konuşuldu.

Trabzonspor yazılı basında 6,093, internet medyasında 39.287 olmak üzere toplamda 45.380 haberle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardında Ekim ayının en çok konuşulan 4. kulübü oldu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yazılı basında 538, internet medyasında 3.950 olmak üzere toplamda 4.488 haberle Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Fikret Orman'ın ardından en çok konuşulan 4. kulüp başkanı oldu.

Ekim ayına damga vuran isimlerin başında gelen Arda Turan, son olarak şarkıcı Berkay ile yaşadığı olayla birlikte Ekim ayında  hakkında çıkan 25 bin 044 haberle en çok konuşulan futbolcu oldu.

EKİM AYINDA EN ÇOK KONUŞULAN FUTBOLCULAR

EKİM AYINDA EN ÇOK KONUŞULAN KULÜP YÖNETİCİLERİ

EKİM AYINDA EN ÇOK KONUŞULAN FUTBOL TAKIMLARI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor