Ekici; "Trabzonspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız"

Kampın çok iyi geçtiğini belirten Mehmet, “Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Yeni katılan arkadaşlarımız da bizlere uyum sağladı. Yeni hocamızdan birçok şey öğreniyoruz. Her şey yolunda. Çok mutluyuz. Önümüzde önemli bir maç var. O maça hazırlanacağız. Lig

Ekici; "Trabzonspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız"

Kampın çok iyi geçtiğini belirten Mehmet, “Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Yeni katılan arkadaşlarımız da bizlere uyum sağladı. Yeni hocamızdan birçok şey öğreniyoruz. Her şey yolunda. Çok mutluyuz. Önümüzde önemli bir maç var. O maça hazırlanacağız. Ligde ise iyi işler yapmak istiyoruz” dedi.

Futbolcunun kariyerini planlayamayacağını dile getiren Mehmet, “Futbolun içinde her şey var. Sakatlık veya benzeri bir olumsuzluk olabilir. Ben burada çok mutluyum. Arkadaşlık ortamımız çok iyi. Kendimi sadece takıma değil Trabzon şehrine kabullendirdiğimi düşünüyorum. Bu benim için gurur verici bir şey. İnşallah her şey önümüzdeki yıllarda bu şekilde devam eder” diye konuştu.

Damarlarında Türk kanı aktığını ifade eden Mehmet Ekici, “O nedenle milli takım seçimimde hiç kararsız kalmadım. Sonrasında da bu kararımdan şüphe duymadım. Türkiye formasını giymek benim için gurur verici” yorumunu yaptı.

Hami Mandıralı’ya benzetilmesinin kendisi için gurur verici olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet, şöyle devam etti: “Hami hoca Trabzonspor için çok önemli işler yaptı. Efsane futbolcu. Sadece benim için değil birçok futbolcu için örnek teşkil ediyor. Ona benzetilmek güzel. İnşallah önümüzdeki sezon güzel işler yapabilirim”

Gol sevinçlerinin yapısıyla alakalı olduğunu belirten Mehmet, “Gol sevinçleri anlık şeyler. Maç içinde bazen biz de nasıl davrandığımızı, nasıl mimikler sergilediğimizi farketmiyoruz. Ancak genel anlamda sadece kendimi değil Trabzonspor’u da iyi temsil ettiğimi düşünüyorum” dedi.

Trabzonspor’un çok büyük bir camia olduğunu vurgulayan Mehmet, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler Trabzonspor’u temsil ediyoruz. Bu kulüpte forma giymek bizim için gurur verici. Bu nedenle büyük hedeflerle yola çıkmamız gerek. Bunun herkes bilincinde. Ben de dahil. Bu sezon şampiyonluk yarışında biz de olmak istiyoruz. Çünkü biz Trabzonspor’uz.”

Ligin kaliteli olduğunu ifade eden Mehmet, “Yapılan transferler bunu gösteriyor. Büyük futbolcular geliyor ülkeye. Ülkemizden de önemli oyuncular çıkıyor. Arda Turan büyük bir örnek. Sonuçta bizi temsil ediyor. Kendisi tebrik ediyorum. Onun yolundan ilerleyecek çok futbolcumuzun olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile oyuncular arasında uyumlu bir çalışma ortamı olduğunu söyleyen Mehmet, “Önümüzde önemli bir süreç var. Bu süreci iyi değerlendirmek istiyoruz. Taktiksel anlamda kendimizi geliştirebiliriz. Sezona iyi sonuçlarla başlayarak taraftarımızı mutlu edip, her zaman bize destek olmalarını istiyoruz. Amacımız Trabzonspor’u layık olduğu yere taşımak” dedi.

Ayrıca bu akşam yapılacak olan salon idmanı basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor