Ekici ile masaya oturuluyor

Devre arası transfer döneminde eksik mevkilere takviye yapmak isteyen Trabzonspor diğer yandan mevcut kadroda yer alan Mehmet Ekici ile anlaşma zemini arıyor.

Ekici ile masaya oturuluyor
Trabzonspor'da dış transfer çalışmalarının yanı sıra iç transferde de hareketlilik yaşanacak. Bordo mavililerde hedef Mehmet Ekici ile yeni sözleşme imzalamak...

Mehmet Ekici ile geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmelerde sonuç çıkmaması üzerine bordo mavili yönetim yeni bir teklifle anlaşma zemini arayacak.

Bordo mavili  takımın gurbetçi oyuncusu Mehmet Ekici’yi takımda tutmak isteyen yönetim oyuncu ile Başakşehir maçının ardından bir araya gelmeyi planlıyor. Ekici’nin aldığı ücrette iyileştirme yapmaya hazırlanan yönetimin teklifine nasıl cevap vereceği merakla beklenen Ekici’nin durumunun önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

Haber61 Spor Servisi
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler