Ekici geri adım mı attı?

Mehmet Ekici konusunda şaşırtan iddia!

Ekici geri adım mı attı?
Trabzonspor'un devre arasında kulüpten izinsiz olarak Fenerbahçe ile görüştüğü gerekçesiyle süresiz kadro dışı bıraktığı Mehmet Ekici hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fotospor'un iddiasına göre; Mehmet Ekici, Fenerbahçe yöneticileriyle yaptığı son görüşmelerde olumsuz sinyaller alması üzerine Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşmek istedi ancak Usta bu teklifi reddetti.

İşte sözkonusu gazetede yer alan o iddia;

Herkesin gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giymesini beklediği Mehmet Ekici konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı... TFF temayüllerine göre Fenerbahçe'ye resmi olarak imza atamayan Mehmet Ekici, sarı-lacivertli ekipte yaşanan gelişmelerden rahatsız oldu. Kendisini ısrarla isteyen Dick Advocaat'ın gönderilme ihtimali ve sarı-lacivertli ekibin yurt dışında kendi mevkisine oyuncu arayışlarına devam etmesi gurbetçi oyuncuyu harekete geçirdi. Kendisiyle devre arasındaki transferini görüşen Fenerbahçeli yöneticiye haber göndererek, durumu hakkında bilgi istedi. Daha önce, "gelecek sezon bizimlesin. Kafanı bunlara yorma" diyen yöneticinin bu kez, "Sen çalışmalarına bak. Kulaklarını tıka. Gün ola harman ola sözlerini" kullanması Ekici'yi rahatsız etti. Ekici bu görüşmeden sonra Başkan Muharrem Usta ile görüşmek istedi. Usta bu teklifi reddetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor