Ekdal'la anlaşma sağlandı mı?

Sezon bitiminin ardından yoğun bir transfer temposuna giren Trabzonspor'da hemen her gün yeni bir isim gündeme geliyor.Bir çok futbolcunun ismi basında yazılıp çizilirken son günlerde en ço dillendirilen iddia Cagliari'nin İsveçli orta sahası Albin Ekdal'

Ekdal'la anlaşma sağlandı mı?

Sezon bitiminin ardından yoğun bir transfer temposuna giren Trabzonspor'da hemen her gün yeni bir isim gündeme geliyor.

Bir çok futbolcunun ismi basında yazılıp çizilirken son günlerde en ço dillendirilen iddia Cagliari'nin İsveçli orta sahası Albin Ekdal'ın Trabzonspor'la anlaştığı yönünde oldu. Hatta Sportif direktör Süleyman Hurma'nın futbolcunun menajeriyle de anlaşma sağladığı iddia edildi.

Bu iddialara Haber61 aracılığıyla yanıt veren Hurma, Ekdal iddialarını yalanladı. Hurma futbolcunun menajeriyle bir görüşme yapmadığını dile getirerek "Her gün yeni bir ismi Trabzonspor'a transfer ediyorlar. Bizim Ekdal'la anlaşma sağladığımız iddiası da diğer bir çok iddia gibi yalandan ibaret. Biz transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz ancak Ekdal haberleri gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler