Eğer Emre de Galatasaray’a giderse…

Haber61.net Spor Servisi- Süper Lig’de sezon daha bitmeden transfer harekatları başladı. Bugünlerde en çok konuşulan iddia ise Trabzonspor’un eski futbolcusu Emre Güral’ın Galatasaray’a gidip gitmeyeceği oldu. Eskişehirspor ile olan sözleşmesini fesheden

Eğer Emre de Galatasaray’a giderse…

Haber61.net Spor Servisi-

Süper Lig’de sezon daha bitmeden transfer harekatları başladı. Bugünlerde en çok konuşulan iddia ise Trabzonspor’un eski futbolcusu Emre Güral’ın Galatasaray’a gidip gitmeyeceği oldu.

Eskişehirspor ile olan sözleşmesini fesheden golcü futbolcu için devreye girdiği iddia edilen İstanbul ekibinin 3 yıllık sözleşme için anlaşma sağladığı öne sürüldü.  Transfer henüz netlik kazanmadı ancak gerçekleştiği takdirde ilginç bir durum yine gözler önüne serilecek. Emre Güral, son dönemde Trabzonspor’da forma giydikten sonra Galatasaray’a giden 8. İsim olacak.

Bordo mavililerin şampiyon olduğu 2010-11 sezonun ardından bugüne kadar önemli yıldızlarını sarı kırmızılı ekibe kaptırırken Trabzonspor’dan bir başka takıma gittikten sonra İstanbul’un yolunu tutanlar da bulunuyor.  İlk olarak 2010-11 sezonunun en önemli isimlerinden biri olan Selçuk İnan’ın sözleşme yenilemeyerek G.Saray’a gitmesinin ardından onu Ceyhun Gülselam ile Engin Baytar takip etti. Bu 3 ismin ardından sarı kırmızılılara Trabzonspor’dan direkt olarak giden isimler arasına bordo mavili takımda gol krallığı yaşayan Burak Yılmaz ve Olcan Adın katıldı.

Bu isimlerin yanı sıra Trabzonspor’dan başka bir takıma transfer olan Umut Bulut Touluse’dan, Yasin Öztekin de Kayseri Erciyesspor’dan G.Saray’a gitti.

Transfer listesini adeta “Trabzonspor’da forma giymiş oyuncular” şartı barındıran sarı kırmızılıların Emre Güral’ı da transfer gündemine alması bu açıdan oldukça ilginç karşılanırken, golcü oyuncun nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor