Edin Visca: Maçı daha erken bitirebilirdik

Trabzonspor'da galibiyeti getiren golü kaydeden Visca açıklamalarda bulundu

Edin Visca: Maçı daha erken bitirebilirdik

Trabzonspor’un Kasımpaşa’yı 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından bordo mavili takımın golünü kaydeden Visca açıklamalarda bulundu.

Edin Visca şöyle konuştu;

Herkesi tebrik ediyorum. Zorlu bir maç oldu. Kasımpaşa son 5 maçtır kazandı ve bugün bizi zorladılar. İlk devre 2 gol daha bulabilirdik. Maçı daha erken bitirebilirdik. İkinci yarıda Kasımpaşa’ya daha çok topu bıraktık ama çok net pozisyon vermedik. Takım arkadaşlarıma yardım etmek benim için çok önemli. İlk günden itibaren kendimi evimde hissediyorum herkese teşekkür ediyorum. Elimden geleni her zaman yapıyorum. İnşallah daha iyi olacağım. Çok mücadele ettik çok koştuk. Hem defansta hem hücumda. Uğurcan da birkaç kritik kurtarış yaptı. Ben Trabzon’a da alıştım. Beni yıllardır isteyen bir camia çok mutluyum. 3 günde bir maç oynamak istiyorum. Öyle hissediyorum. Taraftarımızın da desteklerini istiyoruz. Yavaş yavaş hedeflerimize gideceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor