Edgar için karar verildi!

Trabzonspor'dan Feyenoord'a kiralanan Edgar için Hollanda kulübü kararını verdi. Futbolcu Trabzonspor'a dönüyor

Edgar için karar verildi!

Sezon başında milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Fransız ekibi Lille’e transfer olurken, takasta Trabzonspor’a bonservisi verilen Edgar le, bordo-mavili takıma geri dönüyor.

Edgar geri gönüyor
Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat düzenlediği basın toplantısında Edgar le'nin Trabzonspor'a geri döndüğünü açıkladı. Advocaat ayrıca, Renato Tapia, Jan-Arie van der Heijden, Rick Karsdorp ve Oğuzhan Özyakup'un da takımdan ayrıldığını açıkladı.

26 yaşındaki Gineli savunma oyuncusu, Hollanda ekibi ile 21 karşılaşmada forma giydi. le'nin Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

Yıllık 750 bin Euro
Gineli oyuncu gelecek sezon Trabzonspor'da kalırsa sözleşme gereği yıllık 750 bin Euro garanti ücret kazanacak. Daha önce KAP'a yapılan açıklama şu şekildeydi: Opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması durumunda ise oyuncuya; 2022-23: 800 bin Euro garanti ücret ödenecektir."

Edgar le kimdir?
Fransız ekibi Lille, 2017'de Portekiz'in Belesenses takımına 3.5 milyon Euro ödeyerek Edgar Le'yi transfer etmişti. 

Öte yandan Trabzonspor Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran ve Altınordu'dan 19 yaşındaki kaleci Muhammet Tepe'yi transfer etmişti. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor