Dursun Özbek'ten Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sözleri! "Olayların başlangıcına dönüp bakmak lazım"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak konuştu.

Dursun Özbek'ten Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sözleri! "Olayların başlangıcına dönüp bakmak lazım"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve gergin geçen mücadele ile ilgili olarak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten de açıklama geldi.

Özbek, iki camiaya de geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade ederek, "Adil ve sağlıklı çözüm bulmanın tek yolu olayların başlangıcına dönüp bakmak lazım" dedi.

Dursun Özbek'in açıklaması şu şekilde;

"Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Adil ve sağlıklı çözüm bulmanın tek yolu olayların başlangıcına dönüp bakmak lazım. Bu tip olayların gündemimizden kalkmasını diliyorum."

"Ligden çekilme Fenerbahçe'nin iç işidir"

Özbek, Ali Koç'un ligden çekilme sözleri hakkında ise, "Ali Bey'in açıklamalarına bağlı olarak olağanüstü genel kurul çağrısı yapıldı. Bu ve ligden çekilme Fenerbahçe'nin iç işidir. Bizde, Galatasaray'ın geleneğinde rakiplerin iç işlerine karışma huyumuz yok. Dolayısıyla genel kurulu Fenerbahçe'nin toplanacak ve bir karar alacaklar. Her ne kadar defalarca geçmişte benzer söylemler yapıldıysa da genel kurulun kendileri için en iyi kararı alacaklarından eminim" ifadelerini kullandı.

zbek.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor