Draguş Trabzonspor için kolaylık istedi "Bırakın gideyim"

Trabzonspor, Draguş transferine oldukça yakın.

Draguş Trabzonspor için kolaylık istedi "Bırakın gideyim"

Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Rumen forvet Draguş'un transferi için görüşmeler ilerliyor.

Draguş bu sezon Gaziantep FK adına 29 maçta 12 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun menajeri Florin Manea, Rumen basınına yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'dan Draguş'a önemli bir teklif var. Müzakereler oldukça ilerledi ve Standard Liege'den karar bekliyoruz. Ancak transfere çok yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Büyük ölçüde anlaşma var" ifadelerini kullandı.

Draguş, transferi için kişisel olarak da devreye girerek, bonservisini elinde bulunduran Standard Liege yönetimine kolaylık sağlamaları yönünde talepte bulundu. Trabzonspor yönetimi ile Standard Liege arasında süren görüşmelerde, Belçika kulübünün yüksek bonservis beklentisi bulunuyor.

Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirmek için çabalarını sürdürdüğü ve Draguş'un da bordo mavili takıma katılmayı büyük bir hevesle beklediği belirtiliyor. Draguş'un 2025 yılında sona erecek Liege ile olan sözleşmesi ve 3 milyon Euro civarındaki piyasa değeri dikkate alındığında, bu transferin Trabzonspor için önemli bir katkı sağlayabileceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler