Dozer Cemil’in ailesi o formayı Trabzonspor’a hediye etti!

Trabzonspor'un efsanesi Cemil Usta'nın ailesi, Dozer Cemil'in Liverpool maçında giymiş olduğu formayı Trabzonspor Müzesi'ne armağan etti.

Dozer Cemil’in ailesi o formayı Trabzonspor’a hediye etti!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

2 Ağustos 1967 yılında kurulan Trabzonspor; kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında etkinliklerini sürdürüyor. Akyazı'da bulunan Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Trabzonspor'un efsanelerinden Dozer Cemil lakaplı Cemil Usta'nın anısına hatıra ormanının açılışı yapıldı.

Bordo-Mavili takımın tarihinin en önemli galibiyetlerinden biri olan Liverpool maçınında Cemil Usta'nın giymiş olduğu 5 numaralı formayı ailesinin Trabzonspor müzesine bağışlaması ise duygu dolu anlara sebep oldu.

Tarihe tanıklık eden bu formayı müzeye bağışlayan Usta ailesinin büyük oğlu Cem Usta'da "Biz bu formayı aile olarak annemin himayesinde saklıyorduk. Biz bu formayı bir veya iki kez gördük. Aile olarak formanın asıl yerinin babamın isminin verildiği sezonda Trabzonspor Müzesi olduğuna inanıyoruz." ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor