Dozer Cemil Usta hatıra ormanı açılışı yapıldı

Trabzonspor 52. kuruluş yılı kapsamında Dozer Cemil Usta anıtı ve

Dozer Cemil Usta hatıra ormanı açılışı yapıldı

Trabzonspor 52. Yıl kuruluş etkinlikleri kapsamında bugün Akyazı Şenol Güneş Kompleksinde Dozer Cemil Usta hatıra ormanı ve anıtın açılışı yapıldı. Öncelikle anıtın açılışı yapılırken 52. Kuruluş yıldönümüne binaen 52 adet fidan dikildi.

Açılış töreninde konuşma yapan Cemil Usta’nın Oğlu Cem Usta “Dozer Cemil unutulmadığı için herkese teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “2019 - 2020 futbol sezonunun şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Umarım Emeğin ve gayretin tam olarak alındığı bir sezon olur. Umarım Trabzonspor için geçen sezondan daha iyi bir sezon olur. “Ben Trabzonspor kaptanıyım başka bir takımın kaptanının ardından nasıl sahaya çıkarım” dediği için bu sezonun ismi oldu. Bugün bir vefa örneğini yaşıyoruz. Hem anıtı hem doğa parkını açacağız. İnşallah takımımız ve ülke futbolu için iyi bir sezon olur. Hak edenin kazandığı bir sezon olur. Belediye olarak takımımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor As Başkanı Mehmet Yiğit Alp ise yaptığı konuşmada “Şampiyon takımın kaptanı, lakabı dozer olan o efsane kaptanı anmak için burada toplandık. Onun anısına bir anıtın açılışını yapacağız ve 52 fidan dikeceğiz. Sade bir Trabzon uşağıydı. Biz böyle değerli insanların mirasçılarıyız. Onlar nasıl hassas bir şekilde mücadele ettiyse biz de bu anlayışta mücadele ediyoruz ve yönetiyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Daha sonra büstün açılışına geçildi ardından ise misafirler tarafından hatıra ormanına 52 fidan dikildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler