Douglas'a FIFA engeli

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Özer Hurmacı'nın ücretlerinde yüzde 35'lik indirim yaparak katkıda bulunduğu kemerleri sıkma politikasını, tüm takıma yaymak isteyen yönetim, bu konudaki görüşmelerini sürdürüyor. Şu ana kadar sadece Serdar Gürler'in sözleşme

Douglas'a FIFA engeli

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Özer Hurmacı'nın ücretlerinde yüzde 35'lik indirim yaparak katkıda bulunduğu kemerleri sıkma politikasını, tüm takıma yaymak isteyen yönetim, bu konudaki görüşmelerini sürdürüyor.

Şu ana kadar sadece Serdar Gürler'in sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden bordo-mavililerde, Spartak Moskova ile görüşmeleri yüzünden ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Brezilyalı stoper Douglas da yeniden Trabzon'a döndü.

FIFA şartları gereği Avrupa'da herhangi bir takımda forma giyemeyecek olan Douglas, ülkesi Brezilya'dan da kendisine takım bulamayınca Trabzon'a dönmek zorunda kaldı. (Fotospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler