Douglas: "Trabzon çok özel"

Trabzonspor’un Dinamo Moskova’dan transfer ettiği Douglas Franco, çok güzel bir ülkeye ve şehre geldiğini söyledi.   Douglas, Trabzon’da insanların çok yoğun duygular yaşamasını sevdiğini belirterek, “Trabzon futbolu çok yoğun yaşıyor. Trabzonspor tarafta

Douglas: "Trabzon çok özel"
Trabzonspor’un Dinamo Moskova’dan transfer ettiği Douglas Franco, çok güzel bir ülkeye ve şehre geldiğini söyledi.
 
Douglas, Trabzon’da insanların çok yoğun duygular yaşamasını sevdiğini belirterek, “Trabzon futbolu çok yoğun yaşıyor. Trabzonspor taraftarı bana Feyenoord’u andrıyor. Çok fanatikler. Rusya’da oynarken özlediğim tutkuyu Trabzon’da buldum” dedi.
 
ÖZEL LİG
 
“Artık kendimi daha iyi göstereceğime ve takıma daha çok faydalı olacağıma inanıyorum” diyen 27 yaşındaki oyuncu, çok özel bir ligde forma giydiğini, şehre ve takımına alıştığım kaydederek, “Aykut Demir ve Luis Cavanda ile Felemenkçe konuşabiliyoruz. Vaktimin çoğunu kalecimiz Esteban Alvarado ile geçiriyorum. Alıştıkça faydam da artacak, başarı gelecek” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler