Dorukhan Toköz Trabzonspor'a transfer sürecini anlattı

Trabzonspor'da son dönemin dikkat çeken isimlerinden Dorukhan Toköz açıklamalarda bulundu

Dorukhan Toköz Trabzonspor'a transfer sürecini anlattı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un başarılı futbolcularından Dorukhan Toköz, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dorukhan şöyle konuştu;

HOCAM NEREDE İSTERSE ORADA OYNARIM
Ben normalde orta saha oyuncusuyum. Eskişehirspor ve Beşiktaş’ta sağ bek olarak da oynadım. Nerede ihtiyaç olursa orada oynayabilirim. Şimdi sağ bekte ihtiyaç oldu, hocam öyle layık gördü orada oynadım. Bir sıkıntı yok hocamız nerede görev verirse oynarım.

Dorukhan Toköz Trabzonspor

TRABZON’A ADAPTE OLDUM
Buraya adapte oldum. Ailem de yalnız bırakmıyor. Milli takımlardan da burada çok arkadaşım var. Birlikte yemek yiyoruz çay içiyoruz zaman geçiriyoruz. Eski arkadaşlarımın da olması nedeniyle adapte olmak kolay oldu.

REHAVETE KAPILMAK İSTEMİYORUZ
Biz işimize bakmalıyız. Aramızda böyle konuşuyoruz. Rehavete kapılmak istemiyoruz. Kamuoyunda konuşulanlara çok dikkat etmemeye çalışıyoruz. Her maçı yenerek devam etmek istiyoruz. Bir maç yenilsek farklı yorumlar yapılacak. Yoluma bu şekilde devam etmek istiyoruz.

ABDÜLKADİR PARMAK’TAN MAÇ ÖNCESİNDE KONUŞMA
Yabancı ve Türk oyuncular arasında çok iyi bir arkadaşlık var.  Herkes birbirini çok seviyor. Sevmekten ziyade çok saygı duyuyor. Mesela bu maçtan önce Abdülkadir Parmak bizimle inanılmaz bir konuşma yaptı. Erce sakatlandı Arda oynadı. Bazı arkadaşlarımız oynuyor, bazıları bekliyor. Kim olursa olsun herkes çok iyi çalışıyor. Hocamız da çok iyi analiz ve antrenmanlar yaptırıyor. Ortaya da iyi bir takım çıkıyor ve kazanmayı biliyoruz.

İLK AVRUPA’YA GİTMEK İSTEDİM
İlk sözleşmem bittiğinde Avrupa’ya gitmek istemiştim. O ara bir çok takımdan teklif geldi. Hem Türkiye’den hem yurtdışından. Abdullah Hocamızla konuştum ben. O ara Uğurcan ve Abdüş’le de konuştum. Hocamızın şampiyonluğu çok istediğini çok k iyi bir takım kuracağını söyledi. Arkadaşlarım da aradı. Abdullah Hoca ile daha önce çalışmıştım ama sakatlık geçirmiştim yarım kalmıştı. Hoca benle böyle konuşunca Trabzonspor beni ben de Trabzonspor’u seçtim güzel bir beraberlik oldu. 

Dorukhan Toköz Trabzonspor

HEDEFİM AVRUPA
Trabzonspor’da başarılı olduktan sonra önce Milli Takım’da formayı almak sonrasında da Avrupa’ya gitmek benim de hayalim.

HOCAMIZIN DEDİĞİ OLUR
Serkan Asan çok iyi bir oyuncu. Çok genç kendini daha da geliştirecektir. Bruno Peres de çok iyi tecrübeli futbolcu. Ben de elimden geldiğince sağbek ya da farklı bir mevki de oynuyorum. Bu konuda hocamızın dediği olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor