Doktorlar uyuttu bir daha uyanamadı! Trabzonspor camiasını üzen haber

Trabzonspor'un taraftar gruplarından Gurbetçi Gençleri'in kurucusu Kemal Büyük hayatnı kaybetti.

Doktorlar uyuttu bir daha uyanamadı! Trabzonspor camiasını üzen haber

Haber61 - Levent USTABAŞI

Trabzonspor sevdalısı Gurbetçi Gençler taraftar grubunun kurucularından Kemal Büyük, dün gece yoğun bakıma alındı Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bordo mavilileri yasa boğdu.

Trabzonspor taraftar gruplarından biri olan Gurbetçi Gençler’in kurucularından, bordo mavi sevgisiyle herkesi kendine hayran bırakan Kemal Büyük, dün gece hayatını kaybetti.

Acı haberi oğlu şöyle duyurdu;
“Merhabalar ben Kemal Buyuk'un oğlu Yuşa Buğra Büyük. Dün akşam saatlerinde maalesef babamı kaybettik. Yoğun bakımda idi ve aşırı fazla terliyor ve nefes alamıyordu ve çok bitkindi. Doktorlar onu cihaza bağlayıp uyuttu gerekli işlemleri yaptıktan sonra maalesef uyanamadı
Antalya'ya defnedeceğiz babamı.. 
Corona virüs önlemlerinden dolayı hastaneden haber bekliyoruz dolayısıyla saat kaçta defnedeceğiz gibi şeyler belirli değil. Hepiniz hakkınızı helal edin.” 

Kötü haberin duyulmasının ardından. Trabzonspor camiasından başsağlığı mesajları yağdı.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Murat İskender, “Büyük Trabzonspor’lu abim,Gurbetçi Gençler  kurucularından Kemal Buyuk bu yıl şampiyonluğu göremeden rahmetli oldu.
Seni çok özleyeceğim..!!” diyerek acısını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor