Doktor bulmak bu kadar zor mu?

Trabzonspor'un  Hollanda kampında doktor olmaması büyük eleştirilere neden olmuşken Almanya kampında da durum değişmedi. Kamplar öncesinde kulüp doktorunun görevden ayrılmasının ardından kampa doktorsuz giden Trabzonspor sakatlık geçiren futbolcuları taks

Doktor bulmak bu kadar zor mu?
Trabzonspor'un  Hollanda kampında doktor olmaması büyük eleştirilere neden olmuşken Almanya kampında da durum değişmedi.
 
Kamplar öncesinde kulüp doktorunun görevden ayrılmasının ardından kampa doktorsuz giden Trabzonspor sakatlık geçiren futbolcuları taksilere bindirerek müdahale olmaksızın en yakın sağlık kuruluşuna götürüyordu. Doktorluk görevini ise ilk kampta sözde Köksal Güney üstlenirken yeni doktorun bir an önce göreve başlayacağı ifade edilmişti. Ancak 2. etap kamp çalışmaları başlamasına rağmen kulüp kampa doktor göndermezken bu görevi yine Güney'e verildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor