Doktor açıkladı; İşte Abdülkadir'in son durumu

Doktor Şentürk, Abdülkadir'in son durumuyla ilgili açıklama yaptı

Doktor açıkladı; İşte Abdülkadir'in son durumu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da sakatlığı sebebiyle tedavisi için Almanya'ya gönderilen Abdülkadir Ömür'ün son durumunu doktor Ufuk Şentürk açıkladı.

Abdülkadir'in tedavisini yapan Trabzonspor'un eski doktoru Ufuk Şentürk "Türk futbolunun en yetenekli ve milli futbolcularından Abdülkadir Ömür kardeşimi uzun zamandır yaşadığı şiddetli ağrıları sebebi ile bir hafta boyunca Berlin’de tedavi ettik. Geldiği gün şikayetleri nedeniyle ayakkabı dahi giyemeyen sporcumuza geniş çaplı tetkikler sonrasında çok yönlü tedavi yöntemleri uyguladık ve şikayetlerini belirgin şekilde azalttık. Kulübünün isteği üzerine bugün Trabzona dönen sporcumuz için planladığımız özel tedavi programı kulübünde yaklaşık 2 hafta daha devam edecektir. Abdülkadir kardeşime bizlere gösterdiği güveni sebebiyle teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor