Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanı ile aynı diye...

Trabzonspor'da Doğan Erdoğan basına açıklamalarda bulundu

Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanı ile aynı diye...

Haber61 Spor Servisi

Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da idman öncesinde genç futbolculardan Doğan Erdoğan, basın toplantısı düzenledi.

Doğan Erdoğan ilk olarak Barış Pınarı Hareketi'ne destek olduğu için Almanya'da ST Pauli tarafından kadro dışı bırakılan Enver Cenk Şahin'e destek olarak kendisinin de Avusturya'da yaşadığı bir olayı anlatarak  "Soyadım Erdoğan biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız ile aynı, bir gece yarısı zilden adımı sökmüşlerdi onun haricinde yüz yüze bir şey yaşamadım.  Cenk’in yaşadığı çok acı ama her zaman Türkiye ona sahip çıkar" ifadelerini kullandı.

Doğan, her zaman göreve hazır olmaya çalıştığını belirterek "Bizim hocamız bana ne zaman şans verirse nerede şans verirse orada olacağım. Şuan oynayan arkadaşlarımız ççok iyi. Gördüğünüz üzere orta saha oyuncularımız gerçekten çok iyi. Mikel ve Sosa’dan öğreneceğim çok şey var. Onları izliyorum, öğreniyorum. Onları izleyerek kendimi daha yukarı çıkarmak istiyorum." dedi.

Doğan daha fazla gelişebilmek için özel çalışmalar da yağtığını belirterek "Kendi özel hocam var onunla da özel çalışmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalışıuorum.  Biz Trabzonspor olarak her zaman zirveyi hedefleyen bir takımız. 3 kulvarda da mücadele edebilecek güçte bir takımız." şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor