Doğan Erdoğan: “Hem atanımız hem tutanımız çok iyiydi”

Doğan Erdoğan Haber61’e konuştu.

Doğan Erdoğan: “Hem atanımız hem tutanımız çok iyiydi”

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Doğan Erdoğan 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Doğan Erdoğan, Biraz dalgın başladık ve gol bizi uyandırdı. Çok da iyi mücadele ettik. Uğurcan çok iyiydi bugün çok iyi kurtarışlar yaptı... Hem atanımız hem tutanımız çok iyiydi. İyi mücadele edince galibiyet de geldi. Hüseyin hoca bize dost gibi, ağabey gibi davranıyor. Bu yüzden takımı daha rahat hissediyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Hocamız gerekli taktikleri verip sahaya sürdü. Hafta içi de çok iyi çalıştık. Maç maç gidersek adımları tek tek atarsak bu takımın başaramayacağı bir şey yok. Hakem hakkında da yorum yapmak istemiyorum. Maç bitince saçma sapan bir olay oldu. Ben de geri koştum orada arkadaşlarım oradaydı. Ayırmaya gittiğim için neler konuşulduğunu bilmiyorum. Taraftarımız harikaydı. Keşke her maç böyle olsa. Bize karşı biraz daha sabırlı olurlarsa çok daha iyi olacaktır.” Dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor