Doğan Erdoğan: Büyük takım refleksi gösterdik

Trabzonspor’un genç yıldızı Doğan Erdoğan Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Doğan Erdoğan: Büyük takım refleksi gösterdik

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, AEK’i eleyerek Avrupa Ligi’nde gruplara kaldı. Karşılaşma sonrası Haber61’e konuşan genç oyuncu Doğan Erdoğan “Avrupa arenası zordur böyle sürprizler yaşayabilirsiniz. İyi başlayamadık maça bunu herkes gördü zaten . Ama büyük takım refleksimiz var, bunu ikinci yarıda gösterdik. Keşke ikinci yarıda oynadığımız oyunu ilk yarıda oynayabilseydik. Gol bile yemezdik. Ama olmadı böyle oldu ancak gruplardayız.

Karşılaşmada direkten dönen topu değerlendiren Erdoğan“Bizim direkler yine iş başında ama inşallah son olur kaçırdığımız goller, umarım Fenerbahçe maçında hepsi gol olur.” İfadesini kullandı.

Fenerbahçe maçını da değerlendiren Doğan Erdoğan “Bu tempoda kolay maçımız kalmadı bu periyodda. Hem fizik olarak hem mental olarak. Trabzonspor olarak kimseden bir çekincemiz yok Trabzonspor olarak kendi oyunumuzu oynayacağız. Taraftarlar bizi desteklemeye devam etsinler.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler