Djaniny görüşme odasına! Trabzonspor'dan yeni sözleşme!

Trabzonspor yeni sözleşme için Djaniny ile masaya oturacak.

Djaniny görüşme odasına! Trabzonspor'dan yeni sözleşme!

Trabzonspor'un Yeşil Burun Adalı forveti Djaniny Semedo için Arabistan'dan 6 milyon euroluk teklif geldiği öne sürülmüştü. Bordo-mavililer ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için yönetimden flaş bir hamle geldi. Bordo-mavililer Djaniny ile sözleşme uzatma görüşmelerine başladı.

Al Hilal kulübünün kadrosuna katmak için teklif yaptığı Djaniny Semedo'yu teknik direktör Abdullah Avcı bırakmak istemiyor.

Yönetim de gelecek sezon sonunda anlaşması sona erecek Yeşil Burun Adalı forvete bu nedenle sözleşme uzatma teklifi yaptı.

31 yaşındaki futbolcunun öneriyi değerlendirme aşamasında olduğu ve kabul etmesi durumunda yola devam edileceği; aksi durumda ise gelecek sezon bedelsiz ayrılma ihtimali de düşünülerek, tekliflerin değerlendirilebileceği belirtildi.

DJANINY SEMEDO İÇİN AL HILAL DEVREDE

Bordo-Mavililer ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Djaniny Semedo için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

2020 yılında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'den bedelsiz olarak transfer edilen Djaniny oynadığı futbolla Trabzonspor taraftarının sevgilisi olmayı başardı.

10 GOL 3 ASİST YAPTI

Bu sezon 28 Süper Lig maçında 10 gol ve 3 asiste imza atan Djaniny'nin güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler