Djaniny 11’e dönüyor

Trabzonspor'da Djaniny'nin 11'deki yerini alması bekleniyor.

Djaniny 11’e dönüyor

Trabzonspor'da sakatlığını tamamen atlatan Djaniny Semedo, Antalyaspor maçında 11’deki yerine dönecek. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bandajla çalışmalara katılan Cornelius’un yerine Djaniny ile cumartesi günü başlaması bekleniyor. Orta sahada ise müthiş rekabet yaşanıyor. Sol bekte de Dorukhan’ın durumuna göre Trondsen ile Peres’ten biri tercih edilecek.

Cornelius idmana çıktı

Adana Demirspor maçında rakibiyle kafa kafaya çarpışan ve yaşadığı sarsıntı nedeniyle hastaneye kaldırılan Cornelius, dünkü antrenmanda yer aldı. Alnına 8 dikiş atılan Danimarkalı forvet, bandajla idmana çıktı. Başarılı futbolcunun, cumartesi günkü Antalyaspor karşılaşmasının kadrosunda yer alacağı ve kendisini iyi hissettiği belirtildi.

3 yıldıza önlem

Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ’da, 3 yıldız isim antrenmana çıkmadı. Kas yorgunluğu bulunan Abdülkadir Ömür ile Vitor Hugo’nun yanı sıra Dorukhan da yorgunluk sebebiyle dinlendirildi. Bu oyuncuların durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi. Trondsen ise idmana katıldı. Erceile Hüseyin’in de tedavisi devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor