Divan Kurulu'ndan Trabzonspor'a tebrik

Trabzonspor Süper Lig'in 4. haftasında evinde ağırladığı Galatasaray'ı 4-0 yendi.

Divan Kurulu'ndan Trabzonspor'a tebrik

Süper Lig'in 4. Haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayan Trabzonspor, karşılaşmad rakibini adeta sahadan sildi. 4 golle 3 puanı hanesine yazdıran bordo mavililere bir tebrik de Divan Kurulu'ndan geldi.

Trabzonspor Diva Kurulu Başkanı Ali Sürmen yaptığı açıklamada yönetime, teknik kadroya, oyunculara ve taraftarlara teşekkür etti.

Ali Sürmen "Trabzonspor'umuzun,Galatasaray'ı eski günleri hatırlatan futbol ile farklı yenmesi camiamızı mutlu etmiştir.

Bu başarıdan dolayı Başkanımızın,Asbaşkanımızın,Yönetim Kurulumuzun,Teknik Direktörümüzün,Futbolcularımızın,taraftarlar ve tüm çalışanların emeğine teşekkür ederiz.

Kulübümüzün yeniden yapılanma sürecinin kesintiye uğramaması için yönetime maddi ve manevi desteğin açıktan ve de coşku ile yapılması gerekir.

Destek hususunda eski başkan ve yöneticilere ile basınımıza görev düşmekle birlikte,maddi bazı projelerin hayata geçirilmesi için başta sayın bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile belediye başkanlarımıza çok büyük görevler düşmektedir.


Bu desteğin gecikmeden ve acilen projelendirilmesi beklentimiz ve büyük arzumuzdur" idalerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor