Divan Kurulunda CHPlilerin dikkat çeken soğukluğu

Divanda CHPli vekiller Dikkat çeken soğukluğu Trabzonspor’un bugün yapılan divan kurulu toplantısında dikkat çeken anlar yaşandı.

Divan Kurulunda CHPlilerin dikkat çeken soğukluğu
AK Parti’den Trabzon Milletvekillerinin önceden belirlenen programları olduğundan katılmadıkları gözlenen divanda AK Parti’yi temsilen bir tane bile vekilin katılmaması da tepki çekti.

CHP’den ise eski milletvekillerinden Volkan Canalioğlu ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen katıldı. Lakin Canalioğlu Pekşen’in yanına oturmasına rağmen Pekşen ile hiçbir şekilde diyaloğa girmemesi dikkat çekti. Canalioğlu ile Pekşen’in arası milletvekilliği belirleme safasında açılmıştı. Canalioğlu Pekşen nedeniyle vekil listesinden çıkarılmıştı. Partide ön seçim kararı aldıran Pekşen’in bu tavrına Canalioğlu, vekil adayı olmaktan vazgeçmişti. Divan kurulunda bu küslükleri tekrar gün yüzüne çıktı ve objektiflere yansıdı. Canalioğlu Pekşen ile en önde ve yan yana oturmasına rağmen hiçbir şekilde konuşmadı. Öte yandan Canalioğlu’nun adı Trabzonspor başkan adaylığında da geçiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor