Dikkat yönetim transfere hazırlanıyor

Sezon başında yapılan yanlış transferler devre arasında aynı yanlışlar sorusunu akıllara getirmeye başladı.

Dikkat yönetim transfere hazırlanıyor
Sezon başında yapılan yanlış transferler devre arasında aynı yanlışlar sorusunu akıllara getirmeye başladı.

Trabzonspor’da yönetim her fırsatta devre arasında yapılacak transferleri  gündeme getirirken sezon başında yapılan yanlış transferlerin akıbeti devre arası transferleri için tedirginlik yaratıyor.

Bordo-Mavili takımın 16.Başkanı olan Muharrem Usta 50. Yıla şampiyonluk parolasıyla başlanılan ligde oyuncu maliyetlerinin yüksek oluşundan dert yanarken birçok oyuncusuyla yollarını ayırdı. Giden oyuncuların yerine yapılan takviyelerin tutmaması sonucu tıpkı geçmiş yönetimlerin yaptığı gibi yanlış transferlere imza atmış oldu

YAPILAN TRANSFERLER ORTADA  

Trabzonspor yönetimi göreve gelir gelmez Akhisar Belediyespor’dan Güray Vural ve Gaziantepspor’dan Muhammet Demir’i yüksek bonservis fiyatları ile kadrosuna kattı. Sezon Başında forvet mevkiine Hyun-Jun Suk ve Ramil Sheydaev transferlerini gerçekleştiren Usta yönetimi bu isimlerin kadroya katılması ile birlikte Dame N’Doye’yi göndermeye çalışsa da bu işte başarılı olamadı. Geçen süreç içinde takımda yapılan transferlerin aksine teknik direktör Ersun Yanal forvet mevkiinde N’Doye’ye şans vermesi bu transferleri kim yaptı sorusunu akıllara getirdi.

TARAFTAR ENDİŞELİ

 Ligde geride kalan 10 haftada sadece 11 puan toplayabilen Trabzonspor devre arasında yeni transferler yapmak için kolları sıvadı. Bordo-Mavili takımda sezon başı yapılan 7 transferden kadroda sürekli olarak sadece Matus Bero ve Jan Durica’nın oluşu dikkatlerden kaçmazken taraftar bu yönetim devre arasına 2 transfer yapsın iyi çıkmazlarsa daha az zarar ederiz yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Yönetimin devre arasında  2 ila 4 transfer yapmayı planladığı bu transferlerin hangi bölgelere yapılacağı belirsizliğini koruyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler