Devlerin gözleri Trabzonspor altyapısında!

Avrupa'nın dev kulüplerinin gözleri Trabzonspor'a çevirilmiş durumda.

Devlerin gözleri Trabzonspor altyapısında!

Trabzonspor'da Yusuf ve Abdülkadir gibi isimlerin dünyanın dev kulüpleri ile isimlerinin yan yana anılmasının yanısıra, altyapıdan diğer genç isimlerde devlerin radarına girmiş görünüyor. İtalya'nın ünlü La Gazette Della Sport gazetesine göre, İtalya'nın Lazio, İnter gibi büyük kulüpleri Trabzonspor'un 18 yaşındaki genç ismi Ömer İmamoğlu'nu gözüne kestirdi.

İtalya'nın dev kulüpleri bu oyuncu için girişimlerini hızlandırdığı iddia edilirken, bir diğer iddia da İspanya'dan geldi. Yine iddialara göre, İtalyan kulüplerinin transferde ağır davranmasının sebebide transferde en az onlar kadar Sevilla'nın da istekli olması. Trabzonspor'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, iddialar Trabzonspor'un altyapısında bir maden yattığı yorumlarını da beraberinde getiriyor.

Ömer İmamoğlu kimdir?

1 Mart 2002 Ordu doğumlu genç yıldız futbola Orduspor altyapısında başladı. 2017 yılında Altınordu kulubünün altyapısında forma giyen oyuncu 2018 yılında Trabzonspor'un altyapısına transfer oldu. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Ömer İmamoğlu forvet bölgesinde forma giymektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler