Devler Trabzonsporlu Yusuf'un peşinde! İlk resmi teklif yapıldı

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için devler yoklama yapmayı sürdürüyor.

Devler Trabzonsporlu Yusuf'un peşinde! İlk resmi teklif yapıldı

Haber61 / Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor’un parlayan yıldızı Yusuf Yazıcı Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alıyor.

Bordo mavililerin büyük umutlar beslediği genç isme özellikle İtalyan ekiplerinin ilgi duyduğu öğrenilirken ilk resmi teklifi ise Almanya’dan bir kulübün yaptığı öğrenildi.

21 yaşındaki yetenekli futbolcuyla İtalya’dan Milan, İnter ve Roma’nın yakından ilgilendiği İngiltere’den de Everton’ın menajerler aracılığıyla durumunu sorduğu bildirildi. Bu ekiplerin ilgisi devam ederken Yusuf için ilk resmi teklifin adı açıklanmayan bir Alman kulübünden geldiği ve teklifte verilecek bonservis ücretinin yanı sıra gelecekteki satışından da pay önerildiği kaydedildi.

KARAR VERİLECEK

Milli futbolcuya teklifler gelirken Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise yaptığı her açıklamada Abdulkadir ve Yusuf’u satmayacaklarını dile getirmişti. Tekliflerin yükselmesi sonrasında Ağaoğlu’nun yönetimle görüşerek son kararı vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor