Dev kulüplerin gözdesi Abdülkadir Ömür tekliflere nasıl bakıyor? 

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür, transfer döneminde dünyaca ünlü kulüplerin gözde oyuncusu olmaya devam ediyor. 

Dev kulüplerin gözdesi Abdülkadir Ömür tekliflere nasıl bakıyor? 

Porto ve Ajax gibi dünyaca ünlü kulüplerin radarında olan Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür yeni sezon hazırlıklarını takımın Slovenya kampında sürdürüyor.

Bordo mavili ekibin sevilen oyuncularından Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un son yıllarda Türk futboluna kazandırdığı önemli yeteneklerden biri olarak öne çıkıyor. Başarılı performansıyla geleceğin büyük yıldızları arasında olmaya aday genç oyuncu geçtiğimiz günlerde Tuttosport'un düzenlediği 2018 Golden Boy (Altın Çocuk) ödüllerinde aday gösterildi. 

Geçtiğimiz sezon bireysel olarak iyi bir dönem geçiren, bu sezon da Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yeni sezona güzel başlangıç yapmak isteyen Abdülkadir Ömür, transfer tekliflerine ise kulağını tıkamış durumda. Menajerler vasıtasıyla birçok kulübün transfer teklifinde bulunduğu genç yıldızın bordo-mavili kulüple 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor